Últimes Notícies

CANVIS IMPORTANTS a les instal·lacions del club

Com heu pogut anar veient, les obres de reforma i ampliació de la part més antiga del Club van a molt bon ritme i ara arriba el moment de portar a terme unes actuacions importats que afecten a una part de les instal·lacions en servei. Per tal de seguir amb la programació establerta de les obres us informem que durant les pròximes setmanes hi haurà canvis importants a les instal·lacions del Club:

Degut al trasllat del gimnàs, aquest romandrà tancat del 10 al 16 de desembre, i al 17 de desembre s’obrirà el nou gimnàs provisional, situat a la carpa del camp de futbol del club. Durant el període de trasllat no es realitzaran les activitats dirigides del gimnàs, únicament estaran en funcionament les activitats aquàtiques.

També us informem que la piscina d’ensenyament romandrà tancada del 17 al 23 de desembre degut a actuacions importants en l’estructura de l’edifici. Conseqüentment, quedaran suspeses totes les activitats aquàtiques i cursets durant aquella setmana.

A causa d’aquestes mateixes actuacions, del 17 de desembre al 20 de gener quedarà afectada una part de la calçada de l’Avinguda Pere Badosa. El tram afectat serà el que va des de la porta d’entrada al club, fins al final de l’avinguda, senyalat a la següent imatge:

 

Preguem paciència, ja que es tracta d’unes obres molt importants. Estem convençuts que la il·lusió de gaudir d’unes instal·lacions molt millorades i de més espais i millors serveis, farà que els socis encarem aquest període d’obres amb la paciència i comprensió necessàries. Moltes gràcies i disculpin les molèsties.