Triatló

Quatre triatletes del Club Natació Olot participaran el proper cap de setmana en els Campionats d'Espanya de Triatló i Aquatló Sprint

Quatre triatletes del Club Natació Olot participaran el proper cap de setmana en els Campionats d'Espanya de Triatló Sprint (7 de juliol) i Aquatló Sprint (8 de juliol) que se celebraran a Banyoles.
Al Triatló de dissabte participaran a les 9.00 h, en categoria cadet masculí en Joan Reixach i en Martí Palma. A les 9.30 h, en categoria cadet femení participarà la Clara Aulinas. Mentre que en Sergi Sotillo, tancarà la participació en Triatló en categoria júnior masculí a les 14.40 h.

El diumenge al matí en Joan Reixach i en Martí Palma obriran la participació dels triatletes del CN Olot amb la prova d'Aquatló a les 11.45 h, en categoria cadet masculí. La Clara Aulinas participarà en categoria cadet femení a les 11.55 h, i en Sergi Sotillo, en categoria junior masculí a les 12.10 h.

 

El CNO desitja molta sort a tots els seus triatletes i els vols felicitar pel seu esforç en preparar aquests campionats.