Bona resposta dels nedadors del CNO en el Campionat de Catalunya Open de natació - Club Natació Olot

Natació

Divendres passat 26 de gener, es va donar el tret de sortida al Campionat de Catalunya Open que es va celebrar a Terrassa fins el dia 28, campionat en el que el Club Natació Olot va participar amb un total de 8 nedadors entre les categories junior i absolut: Lidia Huete, Lara Pazos, Clara Aulinas, Tania Margui, Berta Vidal, Gerard Marti i Alvaro Ruiz.

Malgrat que el moment de la temporada fa complicat competir en el millor estat de forma, els nedadors del CNO van competir al màxim de les seves possibilitats de principi a fi, aconseguint un total de 2 bronzes, 13 finals individuals aconseguides per Lidia, Clara, Gerard i Berta, i 3 millors marques personals.

Clara Aulinas va ser la protagonista de les dues medalles júnior, en 100 i 200 esquena, aconseguint a més, millor marca personal en 100 i 50 esquena, en el que va ser el seu debut en aquesta competició. Sens dubte, la Clara ha demostrat un gran salt de qualitat aquesta temporada amb nombroses millores.

Destacable també l'actuació de la incombustible Lidia Huete, que va aconseguir nedar propera a les seves millors marques, classificant-se per a la final en totes les seves proves i aconseguint dues quartes places de gran importància.

El CNO va finalitzar aquest campionat amb bones sensacions de cara a properes competicions. Amb la vista ja posada en els propers objectius importants, Circuit Català i Campionat d'Espanya Infantil d'hivern, els nedadors d'Olot seguiran preparant-se per competir al màxim nivell.