Molt bona participació de Sotillo i Reixach en el Campionat d'Espanya de Triatló i Duatló cros - Club Natació Olot

Triatló

Aquest passat cap de setmana 14 i 15 de juliol, en Joan Reixach i en Sergi Sotillo van participar per primera vegada en un Campionat de Triatló i Duatló Cros. Van iniciar-se en aquesta modalitat als Campionats d'Espanya de Triatló Cros a Almazón (Soria).

El dissabte va tenir lloc a "la Arboleda de Almazán (Soria)" el Campionat d'Espanya de Triatló Cros. Una modalitat que per les categories Cadet (Joan Reixach) i Júnior (Sergi Sotillo) constava de 500 m de natació al riu Duero, transició a la Arboleda, circuit de bicicleta BTT de 12 km per camins de terra i asfalt al mateix poble, amb importants desnivells de fins 450 m, nova transició i circuit de cursa a peu de 4 km dins el mateix parc de la Arboleda i forta pujada fins a la plaça del poble. La competició va començar a les 16 h a 27/30 graus de temperatura.

Els triatletes del CN Olot van acabar la competició en una bona posició, Joan Reixach 12è cadet i Sergi Sotillo 13è junior, quedant classificat pel campionat europeu de triatló cros que es disputarà el pròxim mes d'octubre a Eivissa.

Encara no recuperats de la primera competició, a les 9 h del matí del diumenge 15, començava el Campionat d'Espanya de Duatló cros. En el mateix entorn on havia disputat el triatló el dia abans, Sergi Sotillo aconseguia una 22a posició en un duatló que constava d'una primera cursa a peu de 4 km seguida del circuit de BTT de 12 km i un darrer tram de cursa a peu de 2 km.