Superació i bons resultats per Pere Ribes al Campionat d’Espanya de Natació Adaptada - Club Natació Olot

Natació

Superació i bons resultats per Pere Ribes al Campionat d’Espanya de Natació Adaptada

Els passats dies 26 i 27 de gener es va celebrar el Campionat d’Espanya de Natació Adaptada per Categories d’Edat, a la piscina municipal “Valdesanchuela” de Valdemoro (Madrid). La competició va reunir a 140 nedadors i nedadores, i la van organitzar les quatre Federacions d’Esports per Persones amb Discapacitat i el Comitè Paralímpic Espanyol, amb el patrocini de Fundació AXA.

La Federació Espanyola d’Esports per Cecs va participar amb deu nedadors, dos venien de Madrid, dos d’Andalusia, dos de la Comunitat Valenciana, un del País Basc i tres de Catalunya. Pere Ribes va ser un d’ells, que juntament amb la seva entrenadora Olga Carnero, ambdós del Club Natació Olot, van ser convocats per la Federació Catalana.

Pere Ribes va participar en un total de 4 proves en aquest campionat, i en totes elles va aconseguir superar les seves millors marques personals. En 50 braça va fer la 3a millor marca de la seva categoria, en 100 braça la 4a, en 50 esquena va quedar 14è i en 50 lliures 19è.

L’enhorabona a en Pere Ribes, que ha fet uns molt bons campionats, i també a l’Olga, que l’ha ajudat a superar-se cada dia més per aconseguir arribar fins aquí. Molta força pel que queda de temporada!

 

 

 

VÍDEOS EN STREAMING DEL CAMPIONAT:

 

Sessió dissabte 26:

Pere Ribes neda els 50 braça al minut 1:13:40.

 

Sessió diumenge 27:

Pere Ribes neda els 50 esquena al minut 1:03:50, els 100 braça al 1:18:10 i 50 lliures al 1:51:34.