Pere Ribes al Campionat d'Espanya Absolut de Natació Adaptada per Comunitats Autònomes - Club Natació Olot

Natació

Pere Ribes al Campionat d'Espanya Absolut de Natació Adaptada per Comunitats Autònomes

Aquest cap de setmana es va disputar el Campionat d’Espanya Absolut de Natació Adaptada per Comunitats Autònomes, celebrat a la piscina M86 de Madrid. La competició era organitzada per la Federació Espanyola d’Esports per Cecs (FEDC), la Federació Espanyola d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FEDDF) i la Federació Espanyola d’Esports per Persones amb Paràlisi Cerebral i Danys Cerebrals Adquirits (FEDPC).

El Campionat va acollir 256 nedadors i nedadores de 16 Comunitats Autònomes. La selecció Catalana va comptar amb 8 nedadors, un d’ells el nedador del CN Olot, Pere Ribes. Pere va participar en cinc proves individuals: 100 lliures, 100 esquena, 50 braça, 50 esquena i 50 lliures, i va batre la seva millor marca personal en cadascuna d’elles. Un progrés més que notable per en Pere en aquesta temporada, tan a nivell de temps i resultats, com en millora tècnica dins l’aigua. A més, Pere Ribes també va participar en el relleu de 4x100 lliures que va disputar la selecció catalana dins la categoria de s11 i s13 (categories de nedadors de cecs), i es van emportar la primera posició. La comunitat de Catalunya va aconseguir el segon lloc en aquest campionat.  

Després de quatre sessions de més de cinc hores cadascuna, realitzades entre dissabte i diumenge, els resultats d’en Pere van ser més que excel·lents. Un campionat que de ben segur ha sigut tota una experiència, on ha pogut compartir piscina amb nedadors d’elit i paralímpics, a més d’aconseguir els millors resultats fins ara a nivell personal.

Enhorabona Pere!

 

Pere Ribes del CN Olot, amb l'uniforme de la Selecció Catalana a la piscina M86.

 

Foto grupal amb els nedadors i nedadores de la selecció catalana.

 

Entrega de la medalla pel 4x100 lliures s11 i s13.