Un Campionat d'Espanya júnior i absolut amb cert regust agredolç - Club Natació Olot

Natació

Un Campionat d'Espanya júnior i absolut amb cert regust agredolç

La setmana passada de l'11 al 15 de juliol, es va celebrar a Sevilla el XL Campionat d'Espanya júnior i absolut d'estiu on Lídia Huete, Òscar Saura i Clara Aulinas van representar al Club Natació Olot en el darrer gran campionat absolut de la temporada.

Òscar i Lídia van nedar les 3 proves de papallona mentre que Clara ho va fer en la prova de 200 esquena.

Malgrat que les condicions per desenvolupar una competició d'aquest nivell no van ser les millors, i els resultats a nivell general en el campionat van ser més baixos de l'esperat, els nedadors del CN Olot van competir com sempre, al màxim nivell.

Òscar Saura va aconseguir una millor marca personal en 50 papallona i rècord del CNO amb un temps de 25,23, que li va donar la final B i 10a posició absoluta, en la prova dels 100, va finalitzar 20è i en el 200 papallona 14è.

Lídia Huete per la seva banda, va aconseguir final en les 3 distàncies amb un 12è lloc en el 200 i 50 papallona i un meritori 5è lloc en la seva especialitat, els 100 papallona.

Clara Aulinas malgrat un gran any, no va tenir la sort que es mereixia i no va aconseguir classificar-se per a la final, acabant en un bon 12è lloc júnior de 17 anys.

Encara que són uns resultats més que satisfactoris al nivell al qual ens referim, sens dubte no fan justícia amb el gran treball realitzat per aquests nedadors al llarg de tota la temporada. I que després d'un merescut descans, tornaran amb nous objectius i la mateixa il·lusió per millorar dia a dia.

Enhorabona a tots!