Bons resultats en el Campionat d'Espanya júnior i absolut de natació - Club Natació Olot

Natació

Bons resultats en el Campionat d'Espanya júnior i absolut de natació

Aquesta setmana va tenir lloc el Campionat d'Espanya júnior i absolut que es va celebrar a les instal·lacions del Club Natació Terrassa, on el Club Natació Olot va participar amb els nedadors júniors Júlia Monells (1.500-800-400 i 200 lliures) i Álvaro Ruiz (100 i 200 papallona, 200 i 400 estils i 400 lliures).

Malgrat no haver aconseguit classificar-se per a cap final, valorem aquest campionat molt positivament tant pels resultats com per l'actitud dels nedadors participants.

Álvaro Ruiz va aconseguir un total de 3 millors marques personals rebaixant notablement els seus temps i quedant-se en diverses proves a les portes de la final. A més aconsegueix 3 noves mínimes per al Campionat d'Espanya de la pròxima temporada.

Per part de Júlia Monells, qui debutava en un Campionat d'Espanya després d'una magnífica temporada, va aconseguir una millor marca personal en 200 lliures, marca que li serveix a més com a mínima per al pròxim Campionat d'Espanya de la temporada 19/20. A més, es situa dins del top 15 nacional en aquesta prova.

Sens dubte, aquests resultats són un brillant final de temporada i han de servir com a motivació per afrontar nous objectius en la pròxima temporada 19/20.