Final de temporada agredolç pels infantils del CNO - Club Natació Olot

Natació

Final de temporada agredolç pels infantils del CNO

Aquest cap de setmana es va celebrar a les piscines M86 de Madrid, el darrer campionat nacional de la temporada. Amb la participació de tots els grans nedadors infantils.

El Club Natació Olot va estar present a aquesta cita amb els esportistes Álvaro Ruiz (100-200 papallona, 50-100-200 lliures), Isaac Martí (100 braça) i Laia Martínez (100 Esquena).

En aquesta ocasió, la sort no va acompanyar a l'equip olotí i Álvaro Ruiz i per culpa d'un virus, va haver de ser baixa en totes les seves proves a excepció del 100 lliures, que després d'un gran esforç no va poder aconseguir la final a causa del seu mal estat general.

Malgrat aquesta mala sort, també va haver-hi algunes bones notícies, com el debut d'Isaac Martí en un Campionat nacional en la prova dels 100 braça i el de Laia Martínez, qui va aconseguir a més la seva millor marca personal en els 100 esquena (1.11.23) amb molt bones sensacions. Sens dubte per a ells est serà el primer de molts campionats.

Ara és temps d'un merescut descans i carregar d'energia de cara a la temporada vinent, on segur que els nedadors del CNO tornaran collint novament molts més èxits.

Enhorabona a tots per aquesta gran temporada.