Clara Aulina subcampiona d'Espanya d'aquatló cadet - Club Natació Olot

Triatló

Clara Aulina subcampiona d'Espanya d'aquatló cadet

El passat cap de setmana es varen disputar a Banyoles els Campionats d'Espanya de Triatló i Aquatló Sprint on la triatleta Clara Aulinas del CN Olot va quedar subcampiona d'Espanya d'Aquatló en Categoria cadet el passat diumenge 8 de juliol.

El dissabte es va disputar la prova de Triatló Sprint de 750 m de natació, 10 km de ciclisme i 2,5 km d'atletisme amb la presència de 4 triatletes del CN Olot.
En categoria cadet femení la Clara Aulinas va quedar 10a d'Espanya tot i sortir en segona posició després del sector de natació, ja que en triatló hi ha un component tàctic en el sector de ciclisme on està permès anar a roda i això provoca que no sempre guanyin els més forts.
En categoria cadet masculí en Joan Reixach va quedar 36è arribant en el sector de bicicleta amb el grup capdavanter de la prova, de ben segur que el pròxim any, en el seu darrer any a la categoria podrà lluitar pels llocs d'honor. En Martí Palma va quedar 65è i va continuar amb la seva progressió tot i la dificultat de per sortir en la segona sèrie i fer durant gran part del recorregut de ciclisme una contrarellotge individual en solitari contra els participants de la primera sortida.
En categoria júnior masculí, en Sergi Sotillo va quedar 54è essent el primer any a la categoria oblidades ja la greu lesió del 2017 i la caiguda als campionats d'Espanya de duatló. De ben segur que la pròxima temporada, ja sense contratemps de lesions, ens donarà moltes alegries.

El diumenge es va disputar la prova d'Aquatló Sprint de 500 m natació i 2,5 km atletisme on la Clara Aulinas va aconseguir una merescudíssima 2a posició proclamant-se subcampiona d'Espanya cadet superant a la tercera classificada en el darrer quilòmetre per aconseguir la medalla d'argent.
Bona actuació també d'en Joan Reixach 37è i en Martí Palma 50è en categoria cadet, així com d'en Sergi Sotillo 32è en categoria júnior.