Bons resultats en el Campionat de Catalunya d'Estiu aleví - Club Natació Olot

Natació

Bons resultats en el Campionat de Catalunya d'Estiu aleví

Reus, del 30 de Juny al 2 de Juliol.

10 nedadors i nedadores de l'equip aleví del CN Olot van participar el darrer cap de setmana en el Campionat de Catalunya d'Estiu de la seva categoria a Reus.

El format del Campionat estava organitzat en 3 jornades de competició composada cada jornada per dues sessions.
El campionat va començar bé pels interessos olotins amb sensacions força positives, ja que en la primera sessió de competició es va aconseguir el primer dels quatre diplomes que es van obtenir. Aquest fet va esperonar la resta d'integrants de l'equip per tal de seguir competint amb la mateixa intensitat i així poder aconseguir noves millors marques personals amb les diferents proves en què s'anava participant. Importants van ser les noves millors marques que es van aconseguir en la prova de 200 metres estils de cara a la següent temporada.

La segona jornada de competició sobretot en la sessió matinal va costar més aconseguir el nivell que s'havia mostrat el dia anterior, tot i aquest fet durant el pas de les proves es va anar augmentant les prestacions i els resultats obtinguts van seguir demostrant el bon nivell amb el qual es va arribar a la cita de final de temporada. En la jornada de tarda del diumenge es va aconseguir el resultat més remarcable del campionat, ja que el diploma que es va aconseguir en la prova de 100 metres lliures femení, a la vegada el registre permetia aconseguir el temps mínim exigit per poder participar en els propers Campionats d'Espanya Alevins.

La darrera jornada de competició va servir per refermar l'òptim nivell de forma en el que es va arribar a la competició i es van seguir acreditant noves millors marques personals en les proves en les quals es va participar.

A tall de resum, es van aconseguir un total de 26 noves millors marques personals.

Els resultats més destacables van ser els següents:
Núria Marguí va aconseguir la 4a posició en la prova de 800 metres lliures obtenint Diploma Català.
Aina Arrebola va aconseguir dos diplomes catalans; un obtingut amb la 7a posició en prova de 100 metres lliures, aconseguint a la vegada la mínima per participar en el Campionat Estatal. El segon diploma Català es va obtenir amb la 8a posició en la prova de 200 metres lliures.
Miriam Chibani va aconseguir el diploma català en la prova de 200 metres esquena, quedant en la 8a posició.

L'equip del CN Olot va estar format pels següents nedadors:
Aina Arrebola, Miriam Chibani, Martí Coderch, Aril Coma, Pol Espuche, Marc Gifreu, Roland Macias, Núria Marguí, Júlia Morera i Gemma Surroca.