Podi per Àlvaro Ruiz i Nur Masoliver als Campionats de Catalunya - Club Natació Olot

Natació

Podi per Àlvaro Ruiz i Nur Masoliver als Campionats de Catalunya

Els dies 14-17 de desembre va tenir lloc el Campionat de Catalunya Infanti i Júnior d'hivern, a les piscines del Club Natació Sabadell, amb la participació dels millors nedadors i clubs de Catalunya.

El Club Natació Olot va comptar amb la representació d'un total de 19 nedadors i nedadores que van competir tant en proves individuals com en relleus.

L'esforç i la dedicació dels nedadors durant aquests mesos ha donat els seus fruits, ja que han aconseguit uns magnífics resultats que no fan més que establir al CN Olot entre els millors clubs de Catalunya.

Cal destacar els mèrits d'Álvaro Ruiz i Nur Masoliver, ja que van ser els medallistes que van aconseguir pujar al podi. Álvaro Ruiz va aconseguir l'or en 200 papallona i bronze en 100 papallonaNur Masoliver va fer segona en 50 papallona. Els nedadors i nedadores també van aconseguir 52 millors marques personals, 1 mínima pel Campionat d'Espanya Júnior d'estiu, i 7 nedadors van estar entre el Top 8 de la natació catalana en múltiples proves. A més a més, en el relleu infantil femení de 4x200 lliures van aconseguir la 8a posició.

Sens dubte aquests resultats serviran er donar confiança i motivació als reptes que es proposin tots aquests esportistes per a les properes competicions.

Enhorabona a tots i totes les participants per l'entrega, l'esforç i la dedicació!

 

Equip del CNO al CN Sabadell.

 

Àlvaro Ruiz, or en 200 papallona.

 

Nur Masoliver, plata en 50 papallona.