100a edició del Campionat Català de Cros - Club Natació Olot

Atletisme

100a edició del Campionat Català de Cros

El diumenge 3 de febrer, aprofitant l’organització del 40è cros de Vic, s’ha disputat la 100a edició del Campionat de Catalunya Absolut i de Promoció de Cros Individual i per Clubs. La competició es va fer als entorns de l’Estadi Municipal d’Atletisme osonenc.

El Campionat de Catalunya de camp a través és un dels esdeveniments esportius més antics dels que se celebren a Catalunya i a l’Estat espanyol. És la competició més important del calendari atlètic català de cros, i com és habitual, la prova selectiva per a formar part de l’equip català que participarà en el Campionat d’Espanya de Cros.

Del Club Natació Olot hi van participar disset atletes, i en la classificació per clubs, el grup sub16 masculí del CNO va marcar la novena plaça, mentre que el grup sènior masculí va fer la quinzena posició.