Els cadets de waterpolo milloren però no poden contra el Premià - Club Natació Olot

Waterpolo

Els cadets de waterpolo milloren però no poden contra el Premià

Aquest cap de setmana l’equip cadet de waterpolo del CN Olot va perdre contra el CN Premià per 3 a 7. Tot i que el marcador reflectia una intensa derrota a l’acabar el partit, els olotins van realizar un molt bon partit davant un dels equips capdavanters de la lliga.

Els cadets van estar molt bé en defensa, on només van encaixar 7 gols, molts menys que en anteriors partits. Des de la grada es va poder veure una defensa més sòlida, i sobretot més solidària a l’hora d’ajudar-se els uns als altres. És cert que es segueixen cometent errors, però ja no tants com al principi de la temporada.

Per altra banda, amb atac els de la garrotxa no van estar gaire encertats, ja que no van crear gaire perill i els llançaments exteriors que no van ser bons. En canvi, si que es van jugar bé les superioritats numèriques, movent bé la pilota i fent jugades amb criteri i qualitat, i això va fer que dos dels gols arribessin per aquí.

Cal seguir treballant si es volen aconseguir millors resultats, però sí que és cert que aquest equip ha millorat notablement al llarg d’aquesta temporada.

Per l’Olot van jugar: Ferran Planella, Eloi Luque (2), Aleix Naspleda, Gerard Currius, Marc Artero, Sergi Franch, Alex Tomàs(1) i Mateo Cordini.

Parcials: 0-1, 0-1, 2-3, 1-2. Resultat final: 3-7.