Partit molt disputat contra el Minorisa pels cadets de waterpolo - Club Natació Olot

Equip waterpolo

Partit molt disputat contra el Minorisa pels cadets de waterpolo

Diumenge l'equip més jove de la casa van tornar a jugar, aquest cop a Manresa contra el CN Minorisa, un partit molt més intens i vibrant que el que havien jugat 24 hores abans.

Les dues primeres parts dels olotins van ser fluixes, sobretot en atac, on tan sols van aconseguir anotar 2 gols i no generar gaire perill. Mentrestant, en defensa, els de la Garrotxa no estaven fent un mal partit, ja que tapaven bé els espais al boia i col·locaven bons braços als llançaments dels rivals. El resultat a la mitja part era de 5-2.

El tercer període, però, va ser totalment diferent, els d'Olot van reaccionar i van realitzar un gran quart anotant 5 gols i creant molt més perill que en les anteriors parts, i això va fer que aconseguissin empatar el partit per 7-7 quan faltava només quart.

L'última part va estar disputada fins al final, on els olotins van tenir l'oportunitat d'empatar el partit quan falten 30 segons, però el llançament va anar fora i es van acabar les esperances per un Olot que va lluitar fins al final.

Per l'Olot van jugar: Ferran Planella, Eloi Luque (1), Aleix Naspleda (1), Gerard Currius (3), Marc Artero (1), Xesco Rebollo, Joel Rodriguez (2), Mateo Cordini i Alex Tomàs (1).

Parcials: 3-1, 2-1, 2-5 i 4-2. Resultat final: 11-9.