Derrota de 11-6 davant el Mataró B pels cadets de waterpolo - Club Natació Olot

Waterpolo

Derrota de 11-6 davant el Mataró B pels cadets de waterpolo

L'equip cadet de waterpolo del Club Natació Olot va perdre per 11-6 davant el Mataró B, tot i això l'equip no va donar mala imatge, al contrari, va lluitar durant tot el partit.

A causa de les baixes que portaven els olotins, la seva defensa es va enfocar en protegir el defensor boia per no carregar-lo ràpidament d'exclusions, això va fer que alguns jugadors de l'equip rival tinguessin espai i temps per pensar el llançament, i tot i que es van parar pilotes tant el braç del defensor com el porter, la majoria dels gols de l'equip rival va venir per aquesta situació.

Però els garrotxins no es van enfonsar i van seguir treballant amb atac elaborant jugades interessants, com per exemple doblant la boia, on es va fer mal marcant gols o traient exclusions a favor.

En general va ser un partit on els olotins podrien haver fet una mica més tant en defensa com amb atac (sobretot en les dues primeres parts) i d'aquesta manera es podria haver arribat al tram final del match amb possibilitats de puntuar, però les baixes i el cansament al final del partit ho van fer molt difícil.

Per l'Olot van jugar: Ferran Planella, Eloi Luque (3), Aleix Naspleda, Gerard Currius (1), Marc Artero, Xesco Rebollo, Joel Rodríguez (1), Àlex Tomàs (1).

Parcials: 2-1, 3-1, 3-2, 3-2. Resultat final: 11-6.