Contundent derrota pels cadets de waterpolo contra el Mataró B - Club Natació Olot

Waterpolo

Contundent derrota pels cadets de waterpolo contra el Mataró B

Derrota molt contundent per l’equip Cadet del Club Natació Olot a casa del Mataró B. Els olotins no van saber frenar a un Mataró que va anar a per totes des de l’inici, mostrant molta més intensitat i efectivitat a porteria, sobretot en la primera meitat del partit, que va acabar amb un 0-6 a favor dels del Maresme.

Després de la mitja part, el partit va seguir de la mateixa manera: el Mataró jugava amb intensitat i no en va perdonar cap, permetent així ampliar el seu avantatge davant un Olot que cada vegada tenia menys jugadors a la banqueta a causa de les expulsions rebudes.

L’últim quart va ser tan sols un tràmit, ja que el partit estava més que sentenciat. El marcador seguia en terreny del Mataró B, amb només un gol a favor del CNO. Fins i tot, els olotins es van veure obligats a jugar amb un jugador menys els últims quatre minuts.

Cal oblidar el partit el més aviat possible i tornar a treballar per millorar!

Per l’Olot van jugar: Ferran Planella, Eloi Luque, Aleix Naspleda, Gerard Currius, Marc Artero (1), Sergi Franch, Xesco Rebollo, Alex Tomàs i Mateo Cordini.

Parcials: 0-5, 0-1, 1-6, 0-3. Resultat final: 1-15.