Xavier Juanola participa en la Salomon Ultra Pirineu, competint amb alguns dels millors atletes de muntanya del món - Club Natació Olot

Atletisme

Xavier Juanola, atleta del CN Olot, va participar a principis d'aquest mes d'octubre en la Salomon Ultra Pirineu 2021, organitzada a Bagà, la prova internacional més important del país d'aquesta tipologia de muntanya, on es varen reunir prop de 897 atletes, dintre dels quals hi havia alguns dels millors del món.

El dissabte, 2 d'octubre, a la tarda es va donar el tret de sortida de la cursa des de la mítica plaça porxada de Bagà. Amb una distància total de 100,8 km i 6600 m de desnivell positiu, la cursa va transcórrer dins del parc natural del Cadi Moixeró, passant per punts emblemàtics com el Niu de l'Àguila, el pas dels Gasolans i pels voltants del cim Pedraforca.

Juanola va acabar el recorregut amb 16 hores, 41 min i 31 s, aconseguint una classificació general 206 de 679 participants, que varen completar la prova, i 73a posició dels veterans masculins.

SALOMON ULTRA TRAIL PIRINEU 2021 (Berguedà)