Marià Padrosa revalida el subcampionat de Catalunya màster en pista coberta en la prova dels 400 m lliures - Club Natació Olot

Atletisme

Marià Padrosa revalida el subcampionat de Catalunya màster en pista coberta en la prova dels 400 m lliures

Aquest passat 28 de febrer la Federació Catalana d'Atletisme ha organitzat la 26a edició del Campionat de Catalunya màster en pista coberta, celebrat en un escenari de luxe com és el Palau Sant Jordi, en què no hi podien faltar els atletes del Club Natació Olot. Marià Padrosa va revalidar el subcampionat de Catalunya màster en pista coberta en la prova de 400 m lliures, en la categoria M60, amb un temps d'1 min 06 s 71. Padrosa ja havia aconseguit aquesta gesta l’any passat i aquests resultats són una gran noticia per a la secció d'atletisme, que veu recompensada tota la dedicació i esforç deus seus integrants.

Uns 450 atletes han participat en les categories veteranes, a partir dels 35 anys, per donar el millor de si mateixos durant aquesta jornada. Els participants només s'han pogut inscriure en un màxim de dues proves, per logística i afectacions de la COVID-19.

A més, durant la jornada s'han batut dos rècords del món en la categoria F60, per part d'Alícia Hernández amb millor marca en triple salt i Maria Rosa Escribano amb millor marca en pentaló de pista coberta.

1 de març de 2021