Isaac Barti revalida el títol i aconsegueix quedar subcampió d’Espanya de quilòmetre vertical per segon any - Club Natació Olot

Atletisme

Isaac Barti, atleta del Club Natació Olot, ha competit aquest cap de setmana al Campionat d’Espanya vertical celebrat a Albanchéz de Mágina (Jaén). Barti ha aconseguit quedar subcampió d’Espanya en la modalitat de 2,9 km amb 950 m de desnivell positiu, que tenia el seu final al cim del Pico Aznaitín, a 1745 m. L’atleta del CN olot va aconseguir fer aquesta cursa, de gran resistència i duresa, amb un temps de 35.15 min, millorant el seu millor temps de la temporada passada.

Barti també va participar en la prova en línia, cursa amb sortida i arribada a la localitat de Torres de la Mágina (Jaén), amb un recorregut de quasi 30 km i 2500 m de desnivell positiu. Enhorabona per aquest gran resultat campió!