SUSPESA - 26a edició de la Mitja Marató de la Garrotxa i 7a Cursa Popular de 10 KM - Club Natació Olot

Atletisme

SUSPESA - 26a edició de la Mitja Marató de la Garrotxa i 7a Cursa Popular de 10 KM


>> CANCEL·LADA <<

 

 

ATENCIÓ: A causa de la situació sanitària actual, i com a mesura de prevenció pels nostres participants, la 26 Mitja Marató de la Garrotxa i 7a cursa popular de 10 KM queden suspeses. Els imports de les inscripcions es retornaran. Esperem poder comptar amb vosaltres per a la pròxima edició. Gràcies per la vostra confiança.

--------------------------------------------------

Ja tenim les inscripcions obertes per participar en les noves edicions de la Mitja Marató de la Garrotxa i de la Cursa Popular de 10 KM, que tindran lloc el pròxim diumenge 19 d’abril. Les curses, organitzades pel Club Natació Olot, arriben a la seva 26a i 7a edició, respectivament i us podeu inscriure des del dilluns, 24 de febrer, amb un preu reduït de 25 euros per la mitja marató i de 12 euros per la cursa popular, fins al 31 de març. A partir d’aquesta data, el preu incrementarà, i recordeu que les places són limitades. Les curses són de circuit homologat, i la Mitja Marató de la Garrotxa compta amb un recorregut de 21,097 KM i la Cursa Popular de 10 km coincidirà amb els primers i últims 5 KM del recorregut de la Mitja Marató. El tret de sortida serà a les 10 del matí a les instal·lacions del Club Natació Olot.

Aquesta és una de les maratons amb més prestigi, ja que la bellesa del paisatge i dificultat d’aquest, la fan molt interessant per als millors atletes locals i de la resta del territori. La Garrotxa és l’escenari ideal per aquesta cursa, que està plena dels trets característics de la comarca, gràcies al pernil i lot d’embotits que s’emporten els participants que acaben dins del temps reglamentari. El circuit, com en altres edicions anteriors, transcorre per la part nord de la Vall d'en Bas (pels pobles de la Pinya i el Mallol), des d'on es pot gaudir d'unes esplèndides vistes de la muntanya de Santa Magdalena i del Puigsacalm. La ciutat d'Olot, com no podia ser d'una altra manera, també és un escenari privilegiat de la prova. L’organització de la prova comptarà amb diferents punts durant la cursa en què els atletes es podran avituallar amb aigua, per recuperar forces i continuar endavant. Tots els participants també podran utilitzar els serveis de vestuaris, dutxes i guarda-roba que el Club Natació Olot posa a la seva disposició.

Les dues curses formen part de la Lliga EOS, conjuntament amb les mitges maratons de Banyoles i d’Empúries, i les curses populars de 10 KM, amb les de Figueres Sant Josep, Empúries, carrer Nou de Girona, Sant Lluc d’Olot i la Llagosta. De manera que la participació en la Mitja Marató de la Garrotxa i la Cursa Popular de 10 KM serveix per a poder sumar punts per a la classificació general de la Lliga EOS, que ofereix premis i obsequis als millors classificats. Aprofiteu i no us perdeu les curses del pernil i de l’embotit, que de ben segur, seran una experiència per a tots els amants de l’atletisme i de l’esport.

Reglament de la 26 Mitja Marató de la Garrotxa i Cursa Popular de 10 KM

Mapa i el perfil altimètric de la Mitja Marató de la Garrotxa i Cursa Popular de 10 KM

 


>> CANCEL·LADA <<

 

 

Els socis del Club Natació Olot s'han d'inscriure directament a la secretaria del Club els dies feiners en horari d'oficina fins al dia 16/04/2020 (Horari: de 9 a 13 h i de 16 a 20 h).

 

PREUS DE LES INSCRIPCIONS PER A NO SOCIS DEL CN OLOT
  26a Mitja Marató 7a Cursa Popular
Fins al 31 de març: 25 € 12 €
A partir de l'1 d'abril: 30 € 15 €