Participació dels atletes del CN Olot en la CM Transgavarres de Girona - Club Natació Olot

Atletisme

Participació dels atletes del CN Olot en la CM Transgavarres de Girona

Aquest diumenge 14 s’ha celebrat el desè aniversari de la Cursa de Muntanya de Girona Transgavarres. Aquest trail constava de tres distàncies: l’express de 15 quilòmetres amb 600 metres de desnivell, la trail de 24 quilòmetres amb 1.050 metres de desnivell i la transgavarres de 51,5 quilòmetres amb 1.700 metres de desnivell.

Els esportistes del CN Olot van prendre part en aquesta prova, tot i que com a anècdota, algun espavilat va modificar part del recorregut oficial de la competició i va causar la confusió dels participants. Tot i això, la participació dels nostres atletes va ser correcte i continuen amb el seu calendari de proves i curses.