Coralí Jou aconsegueix el subcampionat d'Espanya en 800 metres llisos femenins sub-18 a Màlaga - Club Natació Olot

Atletisme

Coralí Jou aconsegueix el subcampionat d'Espanya en 800 metres llisos femenins sub-18 a Màlaga

Coralí Jou va brillar al Campionat d'Espanya Sub-18 individual i de clubs, celebrat a Màlaga del 6 al 7 de juliol, aconseguint el subcampionat d'Espanya en 800m llisos femenins amb una excel·lent segona posició. La cursa va ser molt emocionant, ja que aquesta ha estat la primera vegada que la jove atleta garrotxina s'estrenava aconseguint una medalla en un campionat estatal, acabant només a 0.43 segons de la primera posició de Maria Alduan, del Club Ruizca - Ribera Atletico.

Aquest èxit marca un moment important en el desenvolupament esportiu de la jove i prometedora atleta del CN Olot, destacant el seu talent i el seu potencial per a futurs èxits a la pista. L'actuació de Coralí prova que aquest és el camí a seguir, i que entrenant de valent i amb dedicació a l’esport, es poden aconseguir els objectius desitjats! Moltes felicitats per aquesta primera medalla nacional, amb subcampionat d'Espanya inclòs, t’ho mereixes, Coralí!

NOTA IMPORTANT! A la foto del podi la Coralí apareix amb la medalla de bronze, però va ser un error de l'organització, després de confondre els temps entre la 2a i la 3a posició de la prova.
 

 

CAMPIONAT D'ESPANYA SUB-18 INDIVIDUAL/CLUBS (Màlaga)

 

 

RESULTATS DE LA COMPETICIÓ

 

 

Resultats destacats dels esportistes del Club Natació Olot:

Coralí Jou
  • Medalla de plata en 800m llisos (2:18.81)

 

8 de juliol de 2024