Clàudia Sànchez 6a amb millor marca del Club en el Campionat Català d'atletisme en pista a l'aire lliure - Club Natació Olot

Atletisme

Castellar del Vallès, 10 de juny de 2017

Clàudia Sànchez, ha aconseguit una meritòria sisena plaça en la final de la prova de 150 ml del Campionat Català d'atletisme en pista a l'aire lliure en categoria infantil celebrat aquest dissabte 10 de juny a Castellar del Vallès. En la jornada prèvia Sànchez ja es va classificar per a la jornada final amb una marca molt bona de 21"26, temps que el dissabte va batre dues vegades. Va accedir a la final a vuit, entrant per temps amb 20"62 establint un nou millor registre del club en aquesta prova, superant en 44 centèsimes els 20"8 manual (21"06 corregit) que tenia des del 24 d'abril de 2010 la Núria Masip. Però la Clàudia encara ens reservava una sorpresa tornant a fer millor temps en la final (20"34) on va entrar en la sisena posició. El futur l'espera.