Aleix Domènech es proclama guanyador de la trail Ulldeter Klassmark - Club Natació Olot

Atletisme

Aleix Domènech es proclama guanyador de la trail Ulldeter Klassmark

Tot i l'evolució de la COVID-19, amb la presència dels protocols, les restriccions i mesures de seguretat del món de l’esport, aquest passat diumenge, 23 d’agost, es va aconseguir disputar la Trail Ulldeter Klassmark, Campionat de Catalunya de Trail de la Federació Catalana d'Atletisme.

La competició, seguint les indicacions de les autoritats, va realitzar-se amb un aforament limitat i sortides esglaonades, així com amb uns espais comuns més amplis del que és habitual per tal de garantir totes les normes de seguretat, d'higiene i distanciament social. La prova comptava amb un recorregut exigent amb 24 quilòmetres de distància i 1300 metres de desnivell positiu. Aquesta va tenir lloc a través d’un espai de gran interès natural, amb sortida i arribada a Camprodon, enfilant cap a Serra Cavallera fins al pic de la Pedra dels Tres Bisbats (1899 metres), collada verda, puig Pèl-de-ca (1941 metres) i baixada per Serra Bernabé.

El guanyador absolut i nou Campió de Catalunya de Trail, ha estat l'atleta del Club Natació Olot, Aleix Domènech, amb un temps de 2 h 03 min 06 s (nou rècord de la prova), seguit de Marc Pinsach amb 2h 03 min 41 s i d'Albert Llonch amb 2 h 12 min 34 s.