Isaac Barti es proclama campió de la cursa de 13 km de la 7a edició de la Corriols de Foc a Vallfogona del Ripollès - Club Natació Olot

Atletisme

Aquest dissabte 29 de febrer es va celebrar la 7a edició de la cursa Corriols de Foc a Vallfogona del Ripollès. La cursa transcórrer per l’espai d’interès natural de les Serres de Milany, Santa Magdalena, Puigsacalm i Bellmunt, a les comarques del Ripollès i Osona. El recorregut transporta als seus participants a través de paratges naturals amb corriols, torrents i gorges, amb unes vistes magnífiques al Pirineu, la Garrotxa i el Cabrerès.

La cursa compta amb diversos formats, i en la modalitat Sprint Corriols, de 13 km amb 600 metres de desnivell positiu, Isaac Barti es va proclamar campió amb un temps de 59’ 33”. També hi van prendre part en la categoria popular femenina, les atletes Eva Barti, Núria López i Susanna Pagès, que van acabar en 11a, 15a i 36a posició, respectivament.