Els atletes del Club Natació Olot aconsegueixen pujar al podi en el 46è Cros de Santa Cloma de Farners - Club Natació Olot

Atletisme

El passat diumenge, 3 de novembre, s'ha disputat la segona prova puntuable del segon rànquing gironí de cros de la temporada XXIX Gran Premi Consell Comarcal de la Selva i XVI Trofeu Diputació de Girona. Aquest va coincidir amb el 46è Cros de Santa Coloma de Farners i els atletes del Club Natació Olot hi van prendre part en diverses categories. Nina Roig va aconseguir medalla amb la 6a posició de la categoria infantil femenina. Nil Roig i Marc Codony van pujar al podi amb la 2a i 3a posició, respectivament, aconseguint una plata i un bronze en la categoria cadet masculina. Briç Jou va quedar en la 2a posició amb una plata en la categoria juvenil masculina i Núria López va obtenir un bronze amb la 3a posició en la categoria màster A femenina.