El Circuit Gironí de Cros arriba a la Garrotxa amb la 24a edició del Cros d’Olot - Club Natació Olot

Atletisme

El Circuit Gironí de Cros arriba a la Garrotxa amb la 24a edició del Cros d’Olot

El pròxim diumenge 27 d’octubre tindrà lloc el 24è Cros d’Olot, organitzat pel Club Natació Olot, el Consell Esportiu de la Garrotxa i el Consell Esportiu de la Selva.

Aquesta és una jornada puntuable i es troba dintre de les diferents proves del Circuit Gironí de Cros – 29è Gran Premi de Cros Consell Comarcal de la Selva i 16è Trofeu Diputació de Girona. També permet puntuar als participants en el rànquing d’atletisme de la comarca de la Garrotxa i és el tret de sortida de la temporada en aquesta modalitat esportiva. Amb més d’una vintena d’edicions, la seva realització és al voltant de les instal·lacions del Club Natació Olot, en una zona pròxima al camp de futbol i del paratge de les Tries. Hi ha diferents tipus de circuits que completen diverses voltes, que canvien segons la distància de cada carrera i de la seva categoria.

És un dels recorreguts amb més dificultat del circuit, ja que les característiques de l’itinerari i del seu desnivell fan que sigui un repte pels esportistes que hi participen.

 

Participans del Circuit Gironí de Cros