Aprovat el finançament per a la primera fase de la reforma de les instal·lacions del Club - Club Natació Olot

Socials

Aprovat el finançament per a la primera fase de la reforma de les instal·lacions del Club

Olot, 16 de desembre de 2017

S'aprova amb el suport de més d'un 88% dels participants a l'assemblea el finançament de la 1a fase del projecte de reforma i ampliació del Club Natació Olot.

Amb una temperatura en inici gèlida però amb un dia que al final ha estat molt agradable, l'assemblea s'ha iniciat en segona convocatòria a les 10 del matí amb un breu parlament de la presidenta del Club, a partir d'aquest moment i fins a les 7 del vespre, durant tota la jornada, que ha transcorregut amb total normalitat, els socis que ho han desitjat, han pogut resoldre possibles dubtes abans d'emetre el seu vot.

A les 19 h, hora establerta en la convocatòria per a la finalització de l'assemblea extraordinària, el notari present ha donat la instrucció de tancar el les portes del recinte i un cop tots els socis que eren dins i han exercit el seu dret a vot, el Notari d'Olot Sr. Angel Arregui Laborda, ha iniciat el procés de recompte de vots.


El recompte oficial ha estat:

TOTAL VOTS EMESOS 923  
VOTS NULS 0  
VOTS VÀLIDS 923 100% del vots vàlids
VOTS SÍ 815  
VOTS NO 107  
VOTS BLANC 1  


Amb un suport de més del 88% dels vots emesos, el finançament d'aquesta esperada i necessària 1a fase del projecte de reforma i ampliació del Club Natació Olot, queda aprovat, i per tant, el procés iniciat ara fa uns mesos, seguirà el seu curs. 

La junta directiva del CN Olot vol agrair a tots els col·laboradors, voluntaris i treballadors que han participat en aquesta diada per la seva implacable actuació, però vol agrair especialment a tots els socis que s'han desplaçat aquest dissabte fins a les instal·lacions del Club per exercir el seu dret a vot.