Els alevins del CNO s’emporten 6 medalles al Campionat Provincial - Club Natació Olot

Natació

Els alevins del CNO s’emporten 6 medalles al Campionat Provincial

El dissabte 25 de maig es va disputar a les instal·lacions de Sant Ponç de Girona el Campionat Pronvincial amb la participació de tots els clubs de Girosona.

El programa de competició estava composat per les proves individuals de 50 i 100 metres dels 4 estils i per les proves de relleus de 8X50 lliures mixtes i 8X50 estils mixtes. Cadascun dels nedadors alevins va participar en dues proves individuals i com equip es va participar en els relleus.

El Club Natació Olot hi va participar amb 15 nedadors i nedadores alevins: Abril Coma, Miriam Chibani, Jana Calafell , Carla Gonzalez, Emma Lobato, Ariadna Piqueras, Queralt Pons, Laia Oliveras, Nina Roig, Berta Teixidor, Helena Martínez, Joel Bassagañas, Pol Espuche, Roland Macias i Pere Ribes.

Va ser una bona jornada de competició, en la que es van aconseguir un total de 12 millors marques personals, 17 diplomes provincials i 6 medalles. S’acaba la temporada i els alevins han format un bon equip, amb molt bona companyonia i aconseguint un gran nivell a cada competició.

Les medalles aconseguides van ser:

  • Laia Oliveras, medalla d’OR en la prova de 100 metres Papallona.
  • Abril Coma, medalla de PLATA en a prova de 100 metres Papallona.
  • Emma Lobato, dos medalles de BRONZE, en les proves de 50 metres Esquena i 50 metres Lliures.
  • Pol Espuche, dos medalles de BRONZE, en les proves de 100 metres Papallona i 100 metres Lliures.

Pel que fa als diplomes provincials els va aconseguir els següents nedadors:

Laia Oliveras, Abril Coma, Ariadna Piqueras, Helena Martinez, Nina Roig, Joel Bassagañas, Miriam Chibani, Roland Macias i Emma Lobato.

Enhorabona a tots i a totes!