Natació

L'equip aleví del club es va desplaçar a la capital de l'Alt Empordà per participar en la primera competició de la temporada 2017-2018.

Figueres, 7 d'octubre de 2017.

En aquesta trobada estaven programades les proves individuals de 200 metres estils i també la prova de 100 metres esquena. En les proves per equips es va participar en els relleus de 4X50 lliures en categoria femenina i masculina.
Després d'un mes just d'entrenaments es presentava un gran repte, ja que s'havia d'intentar millorar els registres en una prova molt completa com són els 200 estils, i amb l'afegit que aquesta és una de les dues proves puntuables per poder participar en el Campionat de Catalunya d'Hivern. Tot i els dubtes inicials, en la majoria dels casos es van millorar els temps d'aquesta prova. Si bé és veritat que tot i els bons temps aconseguits, es va observar molt de marge de millora relacionat amb els aspectes més tècnics de cadascun dels 4 estils.
L'esforç fet en la prova d'estils i el poc marge de temps entre les dues proves a dsiputar, va fer que en els 100 metres esquena costes més aconseguir registres destacables, per contra, tècnicament es van començar a observar les evolucions tècniques practicades durant els entrenaments.
Per acabar la jornada, es va participar en les proves per equips de relleus de 4X50 lliures. En categoria femenina es van inscriure 3 relleus i en categoria masculina 2. Els relleus femenins van aconseguir una merescuda 1a posició i en els masculins es va assolir una també bona 2a posició. El fet de poder inscriure 5 relleus va afavorir que quasi la totalitat dels convocats pogués participar en aquestes proves per equips.

L'equip aleví olotí va estar compost pels següents nedadors:
Miriam Chibani, Ariadna Piqueras, Ona Pontano, Martina Moliné, Abril Coma, Núria Marguí, laia Sala, Carla Gonzalez, Marta Sidera, Aina Planas, Júlia Morera, Gemma Surroca, Queralt Pons, Aina Arrebola, Jana Calafell, Martí Coderch, Pol Espuche, Nil Roig, Marc Gifreu, Marc Codony, Roland Macias, Ferran Planella i Robert Zoitanu.