Victòria d'Aleix Domènech al "Santander Triathlon Series" de Gavà - Club Natació Olot

Triatló

Victòria d'Aleix Domènech al "Santander Triathlon Series" de Gavà

Gavà, 25 de setembre de 2016.

El "Santander Triathlon Series", és un circuit de triatlons que consta de 10 proves arreu de l'estat espanyol, concretament a Gavà i varen prendre la sortida 524 triatletes que varen recórrer 750 mts de natació, 20 km de ciclisme i 10 km d'atletisme. Aleix Domènech del Club Natació Olot, després d'una excel·lent natació, en la que va marcar el millor temps, va marxar en solitari a la prova de ciclisme, aconseguint distanciar a tots els seus rivals, fet que li va permetre realitzar una còmoda cursa a peu i proclamar-se així brillant guanyador de la prova.

Important posada a punt del Garrotxí, que ja té la mirada posada a la final del "Gran Premi d'Espanya Cofidis" que es disputarà al Mar de Pulpi (Almeria) el pròxim 8 d'octubre.