Aleix Domènech 17è a la Copa d'Europa d'Altafulla - Club Natació Olot

Triatló

Aleix Domènech 17è a la Copa d'Europa d'Altafulla

Altafulla, 17 de juliol de 2016.

Aquest passat diumenge i a la ciutat d'Altafulla (Tarragona), Aleix Domènech va disputar la Copa d'Europa. Un circuit selectiu per l'exigent recorregut en el tram ciclista (4 voltes amb la pujada al Castell amb un desnivell del 10%), marcat per un dia d'altes temperatures, on la sortida es va donar a les dues del migdia.

Aleix Domènech va estar disputant la carrera fins al final, acabant en la 17a posició i d'aquesta manera va obtenir valuosos punts ITU, els quals el permetran escalar posicions en el rànquing mundial de triatló. Tanmateix, el garrotxí continua millorant la seva experiència en carreres internacionals.

La següent per Domènech serà el 23 de Juliol a Aragó, al Campionat d'Espanya de triatló per Autonomies, amb la selecció Catalana.