Tornen a arrencar les festes d'aniversari del CN Olot: Ja podeu reservar el vostre dia! - Club Natació Olot

Socials

Tornen a arrencar les festes d'aniversari del CN Olot: Ja podeu reservar el vostre dia!

A començament del mes de novembre es va donar el tret de sortida a la tornada de les festes d'aniversari del CN Olot. Després de la pandèmia de la COVID-19, en què es van deixar de fer temporalment, tothom tenia moltes ganes de recuperar un servei exclusiu per als socis com aquest, en què els nens i nenes en són els protagonistes absoluts.

Com sol ser habitual, les festes d'aniversari són una gran experiència pel que fa a la diversió que hi participen, ja que l'equip de monitors del Club adapta i personalitza cada festa perquè sigui ben especial i quedi en el record de tots els participants:

  • Activitats diverses al Club
  • Jocs aquàtics amb inflables a la piscina
  • Berenar amb un dolç pastís… I la bufada d'espelmes

Les festes d'aniversari s'adapten a l'edat i nombre de participants, els gustos, hobbies, etc. per aconseguir fer el més personalitzable possible cada festa i que quedi en el record de tots per sempre. Els nens i nenes socis, fills de socis o nets de socis, nascuts del 2016 al 2010 podran passar un dia superdivertit al Club Natació Olot. Només heu de contactar amb les oficines del Club, reservar el vostre dia i nosaltres ens encarregarem que sigui especial!

 

15 de novembre de 2022