El Club Natació Olot signa un conveni de col·laboració amb el centre de psicologia i coaching Valor Positiu - Club Natació Olot

Socials

El Club Natació Olot signa un conveni de col·laboració amb el centre de psicologia i coaching Valor Positiu

Aquest dimecres 4 de maig la presidenta del Club Natació Olot, Gemma Soy, i Anna Viñolas, del centre de psicologia coaching Valor Positiu de Vilablareix (Girona), han signat un conveni de col·laboració. La voluntat d’aquest acord és proporcionar diversos avantatges de qualitat en els serveis de psicologia esportiva i coaching per a tots els socis i esportistes de les seccions esportives del Club:

  • SOCIS CN OLOT: descompte del 20%. Podeu contractar els seus serveis enviant un correu electrònic info@valorpositiu.com o trucant al 623 109 039 i informant que sou socis del Club.
  • ESPORTISTES SECCIONS CN OLOT: descompte del 20%. Per poder-vos beneficiar d'aquest avantatge cal que us poseu en contacte amb el director tècnic/entrenador de la vostra secció esportiva.


Des del CN Olot es vol facilitar i promoure la pràctica esportiva entre els socis i esportistes federats. Valor Positiu vol col·laborar a millorar el rendiment i el benestar, a través de la psicologia esportiva i el treball en valors. Es treballarà el vessant esportiu, personal, acadèmic i laboral amb l'objectiu de facilitar que l'esportista pugui assolir el màxim rendiment i demostri la seva millor versió a la competició.

 

4 de maig de 2022