El Club Natació Olot signa un conveni de col·laboració amb la psicòloga esportiva d'Olot Georgina Sagristà per als socis i esportistes - Club Natació Olot

Socials

El Club Natació Olot signa un conveni de col·laboració amb la psicòloga esportiva d'Olot Georgina Sagristà per als socis i esportistes

El dilluns 20 de novembre la presidenta del Club Natació Olot, Gemma Soy, i la psicòloga esportiva d'Olot (Girona) Georgina Sagristà, han signat un conveni de col·laboració. La voluntat d’aquest acord és proporcionar diversos avantatges de qualitat en els serveis de psicologia esportiva per a tots els socis i esportistes de les seccions esportives del Club:

  • SOCIS CN OLOT: Descompte del 20% en cada una de les sessions. Podeu contractar els seus serveis enviant un correu electrònic gs.psicoesport@gmail.com o a través del compte d’Instagram gs.psicoesport i informant que sou socis del Club.
  • ESPORTISTES SECCIONS CN OLOT: Descompte del 20% en cada una de les sessions. Per poder-vos beneficiar d'aquest avantatge cal que us poseu en contacte amb el director tècnic/entrenador de la vostra secció esportiva.

Des del CN Olot es treballa per facilitar i promoure la pràctica esportiva entre els socis i esportistes federats de les seccions esportives. Aquesta col·laboració amb la psicòloga esportiva Georgina Sagristà vol ajudar a millorar el rendiment i el benestar, a través de la psicologia esportiva i el treball en valors. Es treballarà el vessant esportiu, personal, acadèmic i laboral amb l'objectiu de facilitar que l'esportista pugui assolir el màxim rendiment i demostri la seva millor versió a la competició.

 

21 de novembre de 2023