El Club Natació Olot participa en la 30a edició del Mulla’t amb l’objectiu de recaptar fons per la lluita contra l’esclerosi múltiple - Club Natació Olot

Socials

El Club Natació Olot participa en la 30a edició del Mulla’t amb l’objectiu de recaptar fons per la lluita contra l’esclerosi múltiple

Diumenge 9 de juliol de 2023 es va tornar a organitzar una nova jornada solidària del Mulla’t per l’esclerosi múltiple al Club Natació Olot. Enguany, aquesta edició era el 30è aniversari d’aquesta jornada solidària en què les piscines d’arreu de Catalunya es mullen per sumar a favor d’aquesta causa. Com és habitual, la piscina municipal d’Olot i el Club Natació Olot van col·laborar en aquesta matinal solidària dedicada a la recaptació de fons per lluitar contra l’esclerosi múltiple i millorar la qualitat de vida de les persones afectades per aquesta malaltia neurodegenerativa.

Durant tot el matí, de 9.00 a 15.00 h, voluntaris de la Fundació per l’Esclerosi Múltiple van estar a les instal·lacions del Club per conscienciar d’aquesta malaltia degenerativa i crònica del sistema nerviós, animant a la gent a col·laborar a través de les donacions o venent marxandatge de l’entitat per recaptar fons. L’esclerosi múltiple no compta amb una cura en l’actualitat, però jornades com aquesta son clau per poder donar visibilitat a les persones que pateixen aquesta malaltia i aconseguir fons per aquesta lluita.

Cap als volts de les 12 del migdia es va realitzar el salt solidari a la piscina d’estiu, amb tothom que ho va desitjar, per aconseguir donar visibilitat a la jornada. Gemma Soy, presidenta del Club i Aniol Sellabona, regidor d'esports, serveis urbans i medi Ambient i salut pública de l'Ajuntament d'Olot, van fer uns parlaments per agrair la presència dels assistents que van participar durant la jornada. Finalment, els voluntaris de la Fundació per l’Esclerosi múltiple van ser els encarregats de fer el compte enrere i donar el tret de sortida al salt solidari d’aquesta 30a edició.

A més, per anar animant el matí abans de fer el salt a l’aigua, els tècnics de l’àrea de fitness del Club es van encarregar de dur a terme una sessió d’aiguaboard i aiguagim gratuïtes a la piscina per a tothom que tenia ganes de fer una mica d’exercici a l’aigua. Gràcies a tothom que va participar i col·laborar d’alguna manera durant aquesta important jornada per la lluita de tothom que pateix aquesta malaltia. Moltes gràcies a tothom! Esperem tornar-nos a trobar durant la següent edició del Mulla’t.

  • També podeu contribuir comprant els productes solidaris de la Fundació Esclerosi Múltiple des de la seva botiga oficial.

 

10 de juliol de 2023