El Club Natació Olot participa en la 29a edició del Mulla’t amb l’objectiu de recaptar fons per l’esclerosi múltiple - Club Natació Olot

Socials

El Club Natació Olot participa en la 29a edició del Mulla’t amb l’objectiu de recaptar fons per l’esclerosi múltiple

El dissabte 9 de juliol vam gaudir d’una nova jornada solidària del Mulla’t per l’esclerosi múltiple al Club Natació Olot, enguany inclosa dins de la programació de la Diada del Soci 2022. L’edició va comptar amb la participació de més de 400 piscines arreu de Catalunya, entre les quals hi havia el CN Olot i altres piscines i entitats de Girona també.

Des de les 16.00 fins a les 20.00 h aproximadament, voluntaris de la Fundació per l’Esclerosi Múltiple van estar a les instal·lacions del Club per conscienciar d’aquesta malaltia degenerativa i crònica del sistema nerviós, i venent marxandatge per recaptar fons. Actualment, encara no hi ha cap cura per aquesta malaltia, i jornades com aquesta són molt importants per aconseguir donar visibilitat als afectats i aconseguir suport econòmic per continuar investigant per millorar la qualitat de vida de les persones que hi conviuen.

Entre les activitats que es van anant organitzant durant tota la diada, a les 19.30 h es va fer el salt a la piscina d’estiu, de la mà dels representants de la Fundació per l’esclerosi múltiple a Girona, el Sr. Josep Berga (alcalde d’Olot), Mariona Camps (regidora de salut) i Gemma Soy (presidenta del Club Natació Olot). Tothom va participar amb molta il·lusió i va fer que, una altra vegada, la jornada anés genial!

Gràcies a tothom que va participar i col·laborar d’alguna manera durant aquesta important jornada per la lluita de tothom que pateix aquesta malaltia. Moltes gràcies a tothom! Esperem tornar-nos a trobar durant la següent edició del Mulla’t i celebrar els 30 anys plegats.

  • També podeu contribuir comprant els productes solidaris de la Fundació Esclerosi Múltiple des de la seva botiga oficial.

 

11 de juliol de 2022