Els socis, esportistes i usuaris del CN Olot col·laboren amb La Marató aconseguint 1000 euros - Club Natació Olot

Socials

Els socis, esportistes i usuaris del CN Olot col·laboren amb La Marató aconseguint 1000 euros

El Club Natació Olot va tornar a organitzar un any més una jornada solidària amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, plena d'activitats esportives pensades per recaptar fons per aquesta causa. Enguany, la jornada es va avançar al dissabte 17 de desembre, un dia abans de la gran data de la Marató, aprofitant el calendari de competicions i activitats del Club. Més de 150 socis, esportistes i usuaris del CN Olot que ho van desitjar van participar en diverses activitats esportives per compartir la seva solidaritat amb qui més ho pot necessitar. Gràcies a la col·laboració i solidaritat de tothom s'ha aconseguit recaptar la quantitat de 1.000 euros!

La matinal va ser d'allò més completa amb un torneig de tennis, exhibició de futbol, organització de diverses activitats dirigides, una xocolatada solidària, i el plat fort del dia com va ser el repte dels 100x100 solidaris. La sala d'aigües va estar plena de nedadors que es van anar rellevant durant bona part del matí de dissabte amb l'objectiu d'aconseguir baixar de les 3 hores per fer els 10.000 metres necessaris del repte. Socis, nedadors de la secció de natació, i tothom que hi va voler participar, no van deixar de nedar al carrer número 1 de la piscina principal PCO3 fins a poder assolir aquest repte amb 2 hores 12 minuts i 16 segons.

Finalment, el CN Olot també ha destinat la totalitat de la recaptació de les entrades generals venudes al públic durant la jornada a La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio de 2022, enguany dedicada a les afectacions cardiovasculars. Volem les gràcies i tot el nostre agraïment a tothom que ho va fer possible: socis, esportistes, usuaris, equip del CN Olot i també a l'Ajuntament d'Olot per tot el seu suport! Esperem poder-nos retrobar en la pròxima edició, fent més història per La Marató i per l'esport, tots plegats.

 

19 de desembre de 2022