La Jornada de l’Esport Femení és un èxit amb més de dues mil dones, joves i nenes participants - Club Natació Olot

Socials

La Jornada de l’Esport Femení és un èxit amb més de dues mil dones, joves i nenes participants

Més de dues mil persones van poder prendre part en multitud d’activitats esportives que es van organitzar per a la Jornada de l’Esport Femení de Girona. El CN Olot va ser-hi present de mans de la presidenta Gemma Soy, que va assistir a l’exitosa jornada com a una de les quatre ambaixadores de l’edició, juntament amb Mireia Hernández (natació artística), Sara Bellapart (triatló) i Dàlia Santiago (taekwondo paralímpic).

Així doncs, la plaça de Salvador Espriu, la plaça de Francesc Calvet i Rubalcaba i la plaça Catalunya van estar a revessar de nenes, joves i dones amb ganes de poder-se reivindicar i practicar fins a vint-i-cinc disciplines esportives, com l'hoquei sobre patins, el tennis de taula, la gimnàstica artística, el voleibol, el piragüisme, l'atletisme, el rugbi, la gimnàstica rítmica, el bàsquet, el futbol, l'handbol, el patinatge artístic, els escacs, les curses d'orientació, el bicitrial o el joc tradicional de les bitlles catalanes, entre d'altres. 

La Jornada de l'Esport Femení, que va néixer l'any 2013, és organitzada per l'Ajuntament de Girona i la Diputació de Girona, en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya i el Consell Esportiu del Gironès. El seu propòsit és posar a l'abast de la ciutadania una sèrie d'actes, accions i activitats físiques i esportives per fer visible l'esport femení i fomentar la pràctica esportiva entre les nenes, les noies i les dones.

Font: Diputació de Girona

 

11 de març de 2023