El CN Olot inaugura els nous espais i instal·lacions de la segona fase de reforma i ampliació - Club Natació Olot

Socials

El CN Olot inaugura els nous espais i instal·lacions de la segona fase de reforma i ampliació

El divendres 28 de juny es van inaugurar oficialment les noves instal·lacions i espais de la 2a fase de reforma i ampliació del Club Natació Olot, amb què es conclou finalment el projecte de millora dels espais obsolets de l’entitat. A les 11.30 h va tenir lloc l’acte d’inauguració, amb l’assistència de la junta directiva del CN Olot, el Consell Assessor, les autoritats, convidats, socis i treballadors que van voler compartir aquesta jornada històrica.

  • Els parlaments inaugurals van anar a càrrec del Sr. Enric Bertran, president d’honor de la Federació Catalana de Natació i soci d’honor del Club Natació Olot; el Sr. Ramon Bosch, president de la Federació Catalana de Natació; el Sr. Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona; el Sr. Josep Berga, alcalde d’Olot; i la Sra. Gemma Soy, presidenta del Club. Tots ells van destacar l’esforç dedicat a aquest projecte, amb un control rigorós de la seva execució, i la gran notícia que suposa aquesta inauguració per als socis del Club i també per a tothom amant de l’esport i d’un estil de vida saludable a Olot i la Garrotxa.

  • La inauguració es va complementar amb unes jornades de portes obertes i visites guiades, els dies 28/29/30 de juny i 6/7 de juliol, per als socis i no socis que van tenir ganes de conèixer de primera mà de part de la Junta Directiva del Club els nous espais, instal·lacions i serveis.

Aquesta fita suposa un pas històric i clau en la millora de les instal·lacions esportives, que va començar ara fa sis anys amb l’inici de la primera fase el 2018, renovant els espais més obsolets, amb més de cinquanta anys. La transformació del Club ha permès acollir a la planta baixa uns nous serveis d’oficines, gerència i vestidors estàndards i adaptats, amb la voluntat que accedir a les zones d’aigua i esportives sigui més fàcil, còmode i accessible que mai, posant un especial accent a la mobilitat reduïda dels usuaris. A la primera planta, s’hi pot trobar un renovat bar de la terrassa del Club, que també inclou una nova sala social dedicada al relaxament, la lectura i el treball, a més de tres noves sales d’activitats dirigides totalment renovades i equipades, conjuntament amb la sala de fitness i musculació ja existent i renovada amb la primera fase. Finalment, també es disposa d’un nou espai en una de les sales d’activitats dirigides que es complementarà amb la preparació dels esportistes de les cinc seccions esportives.

Aquesta nova etapa històrica per al Club coincideix amb el 70è aniversari de l’entitat, permetent oferir unes instal·lacions modernes i del més alt nivell per als socis, esportistes i usuaris. D’aquesta manera, el CN Olot es posiciona com a referent capdavanter a Olot i la Garrotxa en el món esportiu.


Feu clic aquí per accedir al recull multimèdia

 

3 de juliol de 2024