El CN Olot i INTEGRA anuncien la nova col·laboració per a les samarretes dels cursetistes de les Activitats Infantils d'Estiu - Club Natació Olot

Socials

El CN Olot i INTEGRA anuncien la nova col·laboració per a les samarretes dels cursetistes de les Activitats Infantils d'Estiu

Avui, el Club Natació Olot i INTEGRA han organitzat un acte de presentació per manifestar la nova col·laboració entre ambdues entitats. L'esdeveniment ha marcat l'inici d'un compromís amb la gent d’Olot i la comunitat, gràcies a la tasca d’INTEGRA, dedicada a la integració social i laboral de persones amb discapacitat. És a través de les seves botigues i serveis que ofereix productes que permeten proporcionar un entorn de treball inclusiu i accessible, contribuint a una societat més equitativa i diversa. Aquesta col·laboració es reflectirà en les samarretes que portaran els nens i nenes durant les activitats d'estiu infantils i juvenils a partir del 2024.

  • La botiga d'INTEGRA ha estat l'escenari perfecte per a aquest anunci, on els representants del CN Olot, amb la presidenta Gemma Soy i el gerent Albert Campmany, i d'INTEGRA, amb Núria Fité i Sandra Vidal, acompanyats de diversos treballadors de l'entitat social, han fet palesa aquesta nova i prometedora col·laboració.
     

Les noves samarretes representen molt més que una simple peça de roba. Estan pensades per fomentar l'esperit d'equip i la solidaritat que les dues entitats i els seus membres comparteixen.

 

12 de juny de 2024