La festa final de les Activitats d'Estiu de 2023 posa punt final a la temporada de sol i calor amb una gran jornada dedicada als infants i els joves - Club Natació Olot

Socials

La festa final de les Activitats d'Estiu de 2023 posa punt final a la temporada de sol i calor amb una gran jornada dedicada als infants i els joves

El dissabte 2 de setembre va tenir lloc novament la festa final de les Activitats Infantils i Juvenils d'Estiu del Club Natació Olot. Com és habitual, aquest dia serveix per poder acomiadar les setmanes de sol, calor i diversió practicant esport al Club per als més petits i grans. Els nens i nenes que des del 26 de juny fins a l'1 de setembre van venir a gaudir de les activitats d'estiu al Club i cursets van poder gaudir d'una jornada, acompanyats dels seus familiars, fent esport, molta gresca i xerinola.

El dia va començar a les deu del matí i les activitats estaven organitzades en dos espais: a l'interior de la piscina de competició hi va haver una exhibició aquàtica, que variava la dificultat segons el grup i l'edat d'aquest. També no hi va faltar un inflable al final del circuit aquàtic, amb què els més petits gaudien baixant per un dels tobogans cap a l'aigua i va fer les delícies de tothom. A més, tots ells es van emportar la tan merescuda i esperada medalla de participació en les activitats d'estiu, pujant al damunt del podi. Com sempre, és un moment molt especial que desitgem que els acompanyi durant molt de temps! 

Les rialles i ganes de passar-ho bé no van faltar a l'altra part de la jornada i que va tenir lloc a la zona enjardinada amb un grup 3 activitats amb inflables per a jugar i gastar totes les energies! Petits i grans van gaudir del boti boti, salta i el castell army, acompanyats de música i molta festa! En general, va ser un dia genial pensat i dedicat en exclusiva per als més petits i amb què van poder acomiadar aquestes setmanes de l'estiu que han gaudit tots plegats. Esperem que els hagi agradat molt i tant ells com els seus familiars i acompanyants hagin passat un gran dia al Club, gaudint de l'esport i la companyia dels amics i monitors.

Des del Club Natació Olot es vol agrair a tots els nens i nenes la seva participació en aquesta nova edició de les Activitats infantils i Juvenils d'Estiu i també felicitar i fer menció especial a la gran tasca de tots els coordinadors de les activitats, monitors, per la gran feina feta. Desitgem que poder-nos tornar a trobar en les següents edicions, en què puguem continuar gaudint tots plegats d'unes setmanes tan especials pels nens i nenes, els seus familiars i per al Club. No us perdeu les fotos i vídeos d'aquesta especial i divertida jornada de cloenda!