Waterpolo

L'equip absolut de waterpolo segueix imparable

L'equip absolut de waterpolo del Club Natació Olot torna a guanyar, i ja van 6 victòries en els 6 partits disputats fins ara a la lliga, i aquest cop recuperant sensacions positives en defensa.

Partit gens fàcil el que va disputar l'Olot davant del Picornell, tal com reflecteix el marcador, va ser un partit de pocs gols on els dos equips van sortir molt bé al partit, intentant portar el ritme i amb ocasions clares, però on els porters van estar destacats.

Els garrotxins van recuperar la contundència defensiva que havien perdut en l'anterior partit, mostrant-se molt sòlids, amb ajudes als companys i treballant bé la zona. Prova d'això són els 5 gols que els i va fer l'equip visitant, tot i això encara queda molt per millorar, ja que alguna badada va propiciar que l'equip rival pogués donar més d'un ensurt als olotins.

Pel que fa a la part ofensiva, l'Olot va treure moltes de les seves armes, sobretot els homes de més, realitzant 5 gols de les 6 exclusions a favor que van tenir, això sumat alguns llançaments exteriors va donar el resultat dels 8 gols que van permetre la victòria als olotins.

Hem d'estar contents i sobretot conscients que si l'equip defensa d'aquesta manera, amb seriositat, intel·ligència i contundència, les coses aniran molt millor i no patirem tant en els trams finals de partit.

Per l'Olot van jugar: Simon Fusté, Pol Reyes, Marc Reyes, Adrià Molina, Alex Lopez, Arnau Casadevall (1), David Roura, Arnau Abel (3), Nil Rodeja (2), Joan Ventolà, Adrià Hinojosa, Marc Duran i Fran Luque (2).

Parcials: 2-1, 3-2, 1-1, 2-1. Resultat final: 8-5.