Dura derrota contra el Montjuïc B pels absoluts de waterpolo - Club Natació Olot

Waterpolo

Dura derrota contra el Montjuïc B pels absoluts de waterpolo

L’equip absolut de waterpolo del Club Natació Olot tornava a l’acció aquest cap de setmana després d’un mes i mig de parada, i aquesta tornada no va ser del tot l’esperada: dura derrota contra el Club Natació Montjuïc B, un equip jove i entrenat, que va superar als olotins en tots els aspectes, tant en defensa com en atac.

La primera part del partit no va ser del tot dolenta pel que fa a la part defensiva, ja que els rivals es van posar per davant del marcador a tan sols un gol dels olotins, degut a un error puntual. Però la part ofensiva del CNO no va poder superar en cap moment la defensa plantejada pel conjunt local, i tots els llançaments exteriors anaven fora o eren fàcils de parar pel porter.

La resta del partit el Club Natació Montjuïc va ser superior al conjunt garrotxí, que no es va trobar còmode en cap moment. En defensa l’Olot va patir en les jugades en inferioritat numèrica, que no va saber defensar, mentre que amb atac se’ls i feia de nit i no trobaven solucions per acabar les seves superioritats numèriques.

Ara queda el partit de tornada a casa, i s’ha d’intentar remuntar una diferència de 8 gols, una fita que sembla impossible, però de ben segur que els olotins intentaran aconseguir.

Per l’Olot van jugar: Simon Fusté, Pol Reyes, Alex Lopez, Adrià Molina, Marc Duran, Arnau Casadevall (1), David Roura, Fran Luque,  Marc Alabau, Joan Ventolà, Daniel Puerto, Martí Boix i Marc Coma (2).

Parcials: 1-0, 4-2, 2-0, 4-1. Resultat final 11-3.