Presentació i contacte - Club Natació Olot

Natació

Presentació i contacte

L'objectiu final de la secció de natació del CN Olot és la competició. El treball diari i la seva estructura està orientada a la formació integral de nedadors i nedadores des de les etapes més primerenques fins a arribar a l'alt rendiment. La secció està integrada per un equip tècnic professional encarregat d'orientar els esportistes durant tot el procés continu que comença en la categoria prebenjamí amb l'aprenentatge tècnic i el domini del mitjà com a principals objectius, que prossegueix en les categories benjamí, aleví i infantil, en les que cada cop té més importància l'aspecte competitiu, i que finalitza en les etapes júnior i absoluta, en les que la competició i l'alt rendiment ja són la gran referència.

La secció de Natació també es preocupa per promoure i divulgar aquest esport no només en l'àmbit competitiu, sinó també amb finalitats recreatives, saludables i socials. Pels més petits és una activitat ideal. Gaudeixen dins l'aigua mentre fomenten l'hàbit saludable de l'esport i potencien les relacions amb altres nens i nenes. També els serveis per desconnectar de les seves tasques habituals.

Si t'agradaria formar part de l'equip de natació del CN Olot, si tens 6 anys o més i si ja saps nedar, vine i prova-ho. Durant uns dies nedaràs amb nois i noies de la teva mateixa edat.
 

Enllaços d'interès:

Federació Catalana de Natació
 

 

Més informació:

Diego Méndez (director esportiu, director i primer entrenador de la secció de natació)
Beth Carnero (segona entrenadora de la secció de natació)
E-mail: natacio2@cnolot.cat Telèfon: 972 26 2028
 
Oficines del Club

Avinguda de Pere Badosa, s/n 17800, Olot (Girona)
Atenció al públic: Horari d'obertura vigent de les instal·lacions
Gestions administratives: dilluns a divendres de 9.00 a 13.00 h i 16.00 a 20.00 h
E-mail: 
secretaria@cnolot.cat Telèfon: 972 262 028

Actualitzat el 28 de juliol de 2023