Memorial Raül Ramos - Club Natació Olot

Memorial Raül Ramos

Memorial Raül Ramos

El trofeu Raül Ramos és des de fa molts anys una referència de la secció de natació. Es prepara amb molta estima per part de tots els membres del Club i de la secció: esportistes, pares i mares, voluntaris, directius i tècnics. El trofeu, que porta el nom de qui va ser durant molts anys entrenador de la casa, ha gaudit de la participació dels millors nedadors dels clubs de Girona, Osona i d'altres zones de Catalunya, al llarg de totes les edicions.

El Raül Ramos ha anat canviant de programa i de format en el transcurs dels anys, essent el darrer canvi el de l'any 2007. Des d'aleshores, s'ha limitat la participació a nedadors de categoria infantil i superior (fins llavors també es comptava amb la categoria alevina) i s'ha desdoblat la competició en sessió de matí i de tarda, i amb format d'eliminatòries i finals. A més, s'ha intentat augmentar el nivell del trofeu contactant any rere any amb alguns dels millors nedadors i clubs de Catalunya i d'Espanya.

Grans nedadors

Gràcies a aquest esforç, en les darreres edicions han desfilat per la piscina de les Tries importants nedadors com ara Rafael Muñoz, Brenton Cabello -tots dos olímpics-, Neus Gonzàlez, Carla Campo i Mireia Garcia -totes dues internacionals-, a més de clubs com el Club Natació Sant Andreu, el Club Natació Terrassa i el Club Natació Mataró.

Per part local, el trofeu és una de les competicions més importants de la temporada, ja que, al valor competitiu, s'hi afegeix el valor extra de ser la "nostra competició", i ningú no vol fallar. A banda d'un extraordinari ambient de competició, cada any al Raül Ramos s'hi respira, també, un gran esperit d'equip.

Guanyadors del trofeu Raül Ramos