Com arribar - Club Natació Olot

Localització

Com arribar

Amb cotxe des de Barcelona

Per l'autopista AP-7

Anar per l'autopista, direcció Girona fins a la sortida núm. 6, direcció Banyoles-Olot. Prendre aquesta sortida. A l'altura de Besalú agafar l'autovia A-26 fins a l'entrada d'Olot.

Deixar l’autovia per la sortida  81, Olot Est, Polígon industrial Begudà  i continuar ara per la N-260A. Creuar el pont sobre el riu Fluvià i en arribar a la primera rotonda agafar direcció Olot-Centre. A pocs metres en arribar a una segona rotonda trobarem el rètol indicador de Club Natació Olot i les instal·lacions del Club a l'esquerra.

Per l'autovia C-17

Sortir de Barcelona per l’autopista AP-7 fins a la sortida 2, direcció Parets-Vic-Puigcerdà C-17 i anar fins a l’alçada de Vic. Passat Vic, seguir en direcció  Ripoll-Olot i prendre la sortida número 69, direcció Olot-Manlleu-Torelló Sud. Un cop passats els túnels de Bracons i en arribar a la primera rotonda, seguir direcció Les Preses-Olot.

A l’entrada d’Olot hi ha una altra rotonda i cal continuar en cap a “totes direccions”. A l’alçada de l’estació de servei BP (que quedarà a la dreta) continuar pel vial Sant Jordi. Just després de passar l’estació de servei Cepsa, es troba la rotonda de La Rodona: prendre la primera sortida a la dreta rètol Càmping Les Tries. A la propera rotonda trobarem el rètol indicador de les instal·lacions del Club Natació Olot que estaran a la nostra dreta.

Com arribar amb transport públic a Olot (autobús)

Línia A (Les Tries - estació autobús- Bonavista) dels Transports Públics d'Olot.