Portal de contractació/reserva de serveis (activitats, pistes de tennis/pàdel, etc.) - Club Natació Olot

Contractació de serveis

Portal de contractació/reserva de serveis (activitats, pistes de tennis/pàdel, etc.)

GUIA D’INSCRIPCIONS PER INTERNET

INSTRUCCIONS PER ALS SOCIS

Abans de fer una inscripció per Internet, us recomanem que consulteu a fons els serveis que podeu contractar, i que trobareu en els diversos apartats corresponents de la pàgina web.

Si el vostre fill/a que voleu inscriure no és soci, cal que en feu l’alta (a les oficines del Club) abans d’iniciar la inscripció.

 • El programa us demanarà un nom d’usuari: cal que entreu el vostre DNI (amb lletra) com a persona responsable que sou del nen que inscriviu. Us demanarà també una contrasenya: és la vostra data de naixement, que cal que entreu amb el següent format: ddmmaaaa (si no ho heu modificat anteriorment).
 • Fet això, heu d'accedir a contractació i reserves i ja podreu fer les inscripcions.
 • En cas que inscriviu més d’un fill, heu de seleccionar al mateix moment els germans que faran els cursets, tenint en compte el calendari d'inscripcions.  Llavors, es desplegarà, per a cada un dels membres, la llista de cursets permesos segons l’any de naixement. Cal marcar al mateix temps tots els cursets on els vulgueu inscriure i l’assegurança per a cada cursetista.
 • A la pantalla següent podreu fer la selecció dels dies que us voleu inscriure: si no hi ha places lliures, el procés us avisarà; també cal marcar novament l’assegurança.
 • Només és permès el pagament amb targeta bancària. La inscripció quedarà validada en el moment d’obtenir la conformitat del pagament.

 

 

GUIA D’INSCRIPCIONS PER INTERNET

INSTRUCCIONS PER ALS NO SOCIS

Abans de fer una inscripció per Internet, us recomanem que consulteu a fons els serveis que podeu contractar, i que trobareu en els diversos apartats corresponents de la pàgina web.

 • Els usuaris que l’any passat us vàreu donar d’alta (pare, mare o tutor) ja podeu entrar posant el vostre DNI (amb lletra) i la vostra data de naixement amb el format DDMMAAAA, o bé la contrasenya que vàreu introduir l’any passat. Si no recordeu la contrasenya antiga, cal que aneu a “Restablir contrasenya”, des d’on se us enviarà un correu a la vostra adreça electrònica amb l’enllaç per tornar a entrar al sistema i posar-ne una de nova. Aleshores accedireu a la vostra fitxa i accedireu al portal de reserva de serveis en línia. Allà haureu de seleccionar l’apartat de contractació d’activitats d’estiu.
 • En aquest apartat podreu veure registrat el nom de la persona que l’any passat va fer el curset d’estiu. Si és el mateix a qui voleu assignar un nou curset, una vegada seleccionat, ja us sortiran les activitats en què el podeu inscriure. En cas que voleu afegir algun altre fill/a, cal que seleccioneu la pestanya d’afegir familiar.
 • En cas que sigueu nous, només heu d’accedir a l’enllaç que trobareu més avall, que us permetrà anar a l’apartat d’accés usuaris. Allà podreu donar-vos d’alta, fent clic a “Nou usuari”, seguint les indicacions del formulari de dades i acceptant les condicions de contractació i política de privacitat. Una vegada introduïdes les vostres dades  rebreu un correu electrònic a l’adreça  que registreu, que us farà d’enllaç per entrar per primera vegada a la vostra fitxa.

 

Informació important per a les inscripcions

 • L’assegurança s’ha de marcar dues vegades, tant en la selecció de les activitats com en la quadrícula; en el cas d’escollir un dia amb les places esgotades, el procés us avisarà.
 • Haureu de tenir en compte que des de l’inici de la sessió fins a la conformitat del pagament disposeu de 15 minuts. Esgotat aquest temps, el sistema es talla i haureu de provar-ho més tard. Només és permès el pagament amb targeta bancària i el sistema demanarà el CODI de compra segura per internet.
 • Només és permès el pagament amb targeta bancària. La inscripció quedarà validada en el moment d’obtenir la conformitat del pagament.
   

 

Actualitzat el 22 de juliol de 2021