Trofeu Social Tardor 2023 - Club Natació Olot

Trofeus socials de natació

Trofeu Social Tardor 2023

El divendres 27  d’octubre va tenir lloc el Trofeu Social de Tardor del Club Natació Olot, amb la participació dels nedadors prebenjamins i benjamins, els més joves de la secció. Com es va donar el cas l’any passat, el trofeu tardor va estar inclòs dins de la programació de la festa de castanyada-Halloween de les seccions esportives. A partir de les 18.00 h els joves nedadors i nedadores estaven preparats per saltar a l’aigua, en una jornada en què també els van acompanyar els seus familiars a les grades.

La tarda va anar genial, amb diverses proves preparades pels tècnics, que anaven disfressats de Halloween per a l’ocasió: la Beth es va transformar en un vampir amb moltes ganes de beure sang i l’Ambar es va vestir com una de les més atrevides vikingues nòrdiques. No van faltar proves i circuits subaquàtics, jocs dins de l’aigua i fora d’aquesta.

Finalment, els nedadors i nedadores van tenir unes llaminadures d'obsequi per acomiadar el dia a l’aigua. Un cop acabat el trofeu, tothom es va anar a maquillar per gaudir de la millor castanyada-Halloween possible al Club: menjant castanyes i participant en la 2a edició del concurs de disfresses. Les millors disfresses van guanyar una bossa de llaminadures i un trofeu per poder acabar de la millor manera el dia

 


Feu clic aquí per accedir al recull multimèdia

 

27 d'octubre de 2023